Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Allvarlig coronavirus-smitta i samhället

Minska smittspridningen genom att hålla avstånd till andra och stanna hemma vid minsta förkylningssymptom. Kontakta vården om du känner dig mycket sjuk.

Aktuell information om covid-19 (VGR)

Västerhavsveckan har börjat

Västerhavsveckans banner 2019

Se! Känn! Lukta! Smaka! Hör! Under Västerhavsveckan den 3 – 11 augusti, möter du havet med alla dina sinnen. Härliga och havsnära upplevelser erbjuds utefter hela kusten, både för barn och vuxna.

Se hela programmet

Pressmeddelande från VGR

Därför arrangerar VGR Västerhavsveckan

Miljönämnden i Västra Götalandsregionen ordnar Västerhavsveckan för elfte gången. Syftet är att väcka engagemang och intresse för hur vi kan värna om havsmiljön.

Västra Götalandsregionen stödjer genom sin roll inom regional utveckling också satsningar på konkurrenskraftiga, innovativa och hållbara maritima näringar som kan bidra till ökad sysselsättning, minskad miljöbelastning och en attraktiv livsmiljö, men även stödja besöksnäringen. Västerhavsveckan är en del av det arbetet.

 

Profilbild av Gunilla Fransson Bangura

Gunilla Fransson Bangura

Projektledare Västerhavsveckan
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Senast uppdaterad: 2019-08-05 14:00