Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Hållbar Utveckling Väst söker driven processledare för Biogas Väst 2018-2020

Plattformen Biogas Väst byter huvudman till Hållbar utveckling Väst för aktörssamverkan och utvecklingsarbetet inom biogas i Västra Götaland. Nu söker HUV en processledare.

Som vi berättat om kommer plattformen Biogas Väst byta huvudman för att kunna skapa en ännu mer kraftfull och ändamålsenlig organisation för utvecklingsarbetet inom biogas i Västra Götaland. Hållbar Utveckling Väst, det regionala energikontoret i Västra Götaland, tar över ansvaret våren 2018 och söker därför en driven processledare.

Läs mer i annonsen och sprid gärna vidare i ditt nätverk till lämpliga personer.
Sök senast 24 januari.

Ledig tjänst: Processledare för samverkansplattformen Biogas Väst 2018-2020 

Aktörssamverkan i Västra Götaland 

Processledaren ska i nära samarbete med Västra Götalandsregionens Kraftsamling Biogas vidareutveckla Biogas Väst som en neutral regional plattform för aktörssamverkan 2018-2020. Biogas Väst stöttar och driver på de viktigaste insatserna för ökad utveckling av biogasproduktion och biogasanvändning i Västra Götaland.

Plattformen samlar jordbruksföretag, fordonsindustri, drivmedelsföretag, akademi, kommuner, energibolag, länsstyrelse och region med flera längs biogassystemets cirkulära värdekedja. Deltagande aktörers roll är att bidra med sina kompetenser och sina resursers till nätverket samt att föreslå och delta i insatser av gemensamt intresse.

Ta chansen att vara med och driva på den spännande utvecklingen inom biogasområdet som nu tar viktiga steg framåt i olika delar av samhället!

VGR hanterar strategisk samverkan och projektstöd

Ansvaret för övriga insatsformer inom Västra Götalandsregionens Kraftsamling Biogas 2017-2020 som påverkansarbete, strategisk samverkan med andra regioner och fördelning av projektmedel, ligger kvar hos Västra Götalandsregionen, där Hanna Jönsson och Tula Ekengren fortsätter ha ansvar inom dessa områden.

Västra Götalandsregionen har varit huvudman för samverkansplattformen Biogas Väst i sju år, 2011-2017, och finansierar plattformen tillsammans med Länsstyrelsen.

Hållbar Utveckling Väst

Senast uppdaterad: 2017-12-21 15:12