Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Sök medel till biogasprojekt

Har ni projekt på gång som kan bidra till utvecklingen för biogas i Västra Götaland? Eller har ni idéer om var en ökad samverkan inom biogasområdet kan göra störst nytta? Här tipsar vi om var det finns stöd att söka.

Projektmedel via program för regionala utvecklingsinsatser

Projektmedel till utvecklingsinsatser för en ökad produktion och användning av biogas i Västra Götaland, finns att söka från Västra Götalandsregionens olika program för hållbar utveckling:

Projektstöd ges till insatser som byggs kring samverkan för att lösa aktuella utmaningar. Mer detaljer om vad Västra Götalandsregionens miljönämnd vill prioritera för biogasprojekt går att läsa i Kraftsamling Biogas 2017-2020.

Information om Västra Götalandsregionens projektstöd och företagsstöd.

Kraftsamling Biogas 2017-2020 - miljönämndens samlade satsningar på biogasutveckling i Västra Götaland

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer eller diskutera en projektidé!

Investeringsmedel inom Klimatklivet

Klimatklivet är en satsning från regeringen på investeringsstöd som ska stärka det lokala klimatarbetet. Fram till och med år 2020 ska 700 miljoner kronor om året delas ut. Länsstyrelsen har uppdraget att hantera Klimatklivet i samverkan med centrala myndigheter.

Medel för medfinansiering av regionala utvecklingsinsatser finns inom Västra Götalandsregionens olika program för hållbar utveckling, inom både energi och bioinnovation; livsmedel och gröna näringar och hållbara transporter. Medel till investeringar finns att söka genom statliga Klimatklivet, som länsstyrelsen samordnar och informerar om i Västra Götaland.

Hanna Jönsson

Kraftsamling Biogas
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Tula Ekengren

Kraftsamling Biogas
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Senast uppdaterad: 2017-03-16 15:40