Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Exportnytt Väst

Exportnytt Väst är ett nytt, intressant och givande nyhetsprogram för dig som ska starta eller utveckla din exportresa ut i världen.

Exportnytt Väst 25 november

Denna gång får vi besök av Region Halland – som nyligen fick regeringens pris som Årets exportregion och möta två företag som berättar om hur de har hanterat pandemin.

Vi kommer att ta upp aktuella frågor inom Logistik och Tull med inslag från Tulldagen. Vi får veta mer om hur det är att etablera sig på två av Sveriges största exportmarknader; Tyskland och Norge och råd från experter och företag om vad man ska tänka på när det gäller olika kulturer.
Vad innebär det att jobba med hållbar export? Ett sätt att titta på sin affär är att jobba med en hållbar cirkulär affärsmodell.

Exportnytt Väst 29 april

I det första programmet som spelades in torsdagen den 29 april sökte vi svar från experter på regional nivå och tittade närmare på den innovativa och viktiga utveckling som sker.

Landscheferna i Business Sweden USA och Kina gav råd och tips kring etablering i världens två största marknader.

Sveriges Utrikeshandelsminister Anna Hallberg pratade om Sveriges exportstrategi, handelsrelationen till de största ekonomierna och hur viktig vår region är för Sverige.

Vi blickade också framåt för att finna information om hur experter ser på framtiden för näringslivet och digitaliseringen inom internationella affärer.

Välkommen till Exportnytt Väst!

Vi har delat upp filmen i fem delar så att du lätt kan titta och lyssna på dem separat. Följ länken till vår Youtubekanal;
Exportcenter Västra Götaland - YouTube

Gå gärna in på vår sida på LinkedIn: Exportcenter Västra Götaland | Groups | LinkedIn för att få den senaste informationen om allt som vi arbetar med.

Senast uppdaterad: 2021-12-15 12:48