Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Exportcenter Västra Götaland

En väg in, ut i världen

Alla organisationer i Exportcenter Västra Götaland assisterar företag i regionen att hitta rätt stöd och rådgivning inför och under deras expansion utanför Sverige. Genom att fungera som en väg in till flera aktörer kan företag få tillgång till nödvändig kunskap och expertis.

Vilka är vi?

Exportcenter Västra Götaland består av 10 organisationer som tillsammans vägleder företag från idéer till genomförande och utveckling i företagets exportresa.

Samverkan under Corona

Organisationerna inom Exportcenter Västra Götaland erbjuder specifik hjälp för dig som exportör eller importör under den globala Coronakrisen. Företag kan söka stöd inom områden som finansiering, marknad, utveckling och regelverk.

Vad gör vi tillsammans?

Exportcenter Västra Götaland anordnar ett stort antal spännande och intressanta projekt tillsammans.

Internationell kalender

En gemensam kalender med kunskapsfyllda events för er som exporterar. Kurser, events och seminarier anordnade av aktörerna inom Exportcenter Västra Götaland och av branschorganisationer.

Emmas exportresa

Hej, jag heter Emma och är VD för ett företag i regionen. Här är en kort film om min exportresa.