Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Aktiviteter

Internationella Handelsdagen mars 2021

Den Internationella Handelsdagen har arrangerats av de olika aktörerna i Exportcenter Västra Götaland i fyra år och intresset har ökat genom åren. Företagare får en möjlighet att bli uppdaterade kring de senaste handelstrenderna, handelspolitiken och hur du når framgång med din försäljning internationellt.

Samtidigt som exportmarknader, information och nätverk blir alltmer tillgängliga, ökar också konkurrensen. Idag är rätt kunskap och rätt kontakter avgörande för att säkra din internationella affär.

Vill du få inspiration, förkovra dig i affärsmöjligheter på olika marknader och knyta nya affärskontakter? Varmt välkommen till Internationella Handelsdagen. Förutom ett gediget program öppnar vi även upp mötesplatsen under dagen där du träffar nyckelaktörer från olika världsdelar, exportfrämjare och andra exportföretag.

Viktig notering!

På grund av den pågående pandemin kommer ett nytt datum att sättas under hösten 2020. Vi ser fram emot att få välkomna er till detta populära och givande event!
Kontakta annica.sigevall@vastsvenskahandelskammaren.se för mer information.

Senast uppdaterad: 2020-09-24 16:04