Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Internationella Handelsdagen

Internationella Handelsdagen har arrangerats på våren av Exportcenter Västra Götaland under fyra år och intresset har ökat genom åren. En enkätundersökning visade att 84% av deltagarna i förra årets event var väldigt nöjda.

Företagare får möjligheten att möta andra företag och representanter från olika marknader och uppdateras kring de senaste handelstrenderna. Ni får höra mer om handelspolitiken och få information om hur ni når framgång med er försäljning internationellt.

Alla aktörer finns på plats så dina frågor kring finansiering, avtal, marknader och mycket mer kan få svar under eventet. Rätt kunskap och kontakter kan vara avgörande för att säkra din internationella affär.

Eventet flyttas till hösten 2021

På grund av den pågående pandemin har vi inom Exportcenter Västra Götaland tagit beslutet att flytta fram eventet till hösten 2021. Du är välkommen att kontakta oss via info@exportcenter-vg.se för mer information.

Håll ögon och öron öppna för information om det nya och informativa digitala eventet som vi erbjuder er den 29 april 2021!

Senast uppdaterad: 2021-03-01 08:15