Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Social hållbarhet

Översikt med FN:s 30 hållbarhetsmål

Västra Götalandsregionen sätter fokus på frågor som rör området social hållbarhet. VGR arbetar intensivt med målen i FN:s Agenda 2030, där delaktighet i samhällslivet och förutsättningar för hälsa är en betydelsefull del. Demokratiska värden, som delaktighet och inflytande i samhällslivet och över sina egna livsvillkor, är avgörande för en god hälsa. Läs mer om arbetet med folkhälsa och mänskliga rättigheter nedan.

Kontaktuppgifter till avdelning social hållbarhet

Folkhälsa

Här kan du läsa om folkhälsoarbetet i Västra Götalandsregionen.
Foto taget framifrån. Person som åker alpin skidåkning.

Parasportstipendium

Varje år delar Västra Götalandsregionen stipendium till aktiva idrottare med funktionsnedsättning, lag eller ledare/idrottsguide. Utlysningen för 2021 års stipendium är den 1 mars-31 mars.

Överenskommelsen med det civila samhället

Enligt överenskommelsen med det civila samhället arbetar Västra Götalandsregionen och företrädare för den sociala ekonomin med att öka samverkan för demokrati och välfärd.

Sök praktik på avdelning social hållbarhet

Här hittar du information om praktikplatser på avdelning social hållbarhet. Du hittar även information om möjligheter att skriva uppsats om arbetet med mänskliga rättigheter och folkhälsoarbete i Västra Götalandsregionen.

Senast uppdaterad: 2021-02-24 11:29