Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Social hållbarhet

Översikt med FN:s 30 hållbarhetsmål

Västra Götalandsregionen sätter fokus på frågor som rör området social hållbarhet. VGR arbetar intensivt med målen i FN:s Agenda 2030, där delaktighet i samhällslivet och förutsättningar för hälsa är en betydelsefull del. Demokratiska värden, som delaktighet och inflytande i samhällslivet och över sina egna livsvillkor, är avgörande för en god hälsa. Läs mer om arbetet med folkhälsa och mänskliga rättigheter nedan.

Kontaktuppgifter till avdelning social hållbarhet

Ekonomiska stöd

Nu kan du söka projektstöd för social hållbarhet med inriktning folkhälsa och mänskliga rättigheter. Stödet syftar till att minska skillnaderna i hälsa och livsvillkor samt stärka mänskliga rättigheter i Västra Götaland. Ansökningsperioden är 14 september – 16 november 2020. Läs mer om de båda projektstöden här:

Här kan du läsa om folkhälsoarbetet i Västra Götalandsregionen.
Enligt överenskommelsen med det civila samhället arbetar Västra Götalandsregionen och företrädare för den sociala ekonomin med att öka samverkan för demokrati och välfärd.
Här hittar du information om praktikplatser på avdelning social hållbarhet. Du hittar även information om möjligheter att skriva uppsats om arbetet med mänskliga rättigheter och folkhälsoarbete i Västra Götalandsregionen.
Senast uppdaterad: 2020-09-14 11:02