Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Allvarlig coronavirus-smitta i samhället

Minska smittspridningen genom att hålla avstånd till andra och stanna hemma vid minsta förkylningssymptom. Kontakta vården om du känner dig mycket sjuk.

Aktuell information om covid-19 (VGR)

Aktuellt om överenskommelsen

Här visas aktuellt från arbetet inom överenskommelsen

Välkommen till en inspirationsdag om idébure offentligt partnerskap torsdag 2 april på Ågrenska konferenscenter i Hovås.

Här kommer inbjudan till nästa FRÖ-möte 25 mars på Medborgarlabbet på Sjöbo i Borås. Då får vi veta allt som hänt i projektet Kraftsamling Sjöbo. Kom och åt en lunchsoppa och träffa andra engagerade!

Västra Götalandsregionen och Länsstyrelsen Västra Götaland bjuder den 27 februari in till en informationsdag om stöd och bidrag att söka för ökad social hållbarhet i Västra Götalands län.

Unga som deltagit i volontärprojekt får stärkt självförtroende, samarbetsförmåga och anställningsbarhet. Det visar en rapport från Sloveniens nationella kontor för Erasmus+ och Europeiska Solidaritetskåren.

Nu söker vi en processledare för att vara med och driva och hantera överenskommelsen mellan Västra Götalandsregionen och det civila samhället, enligt vår nya handlingsplan.

En ny handlingsplan för överenskommelsen med det civila samhället 2020 -2022 antogs av regionstyrelsen 17 december 2019. Processledare för arbetet enligt planen är Västra Götalands bildningsförbund

Senast uppdaterad: 2020-03-13 17:00