Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Inbjudan till informationsdag om att söka medel för ett hållbar län 27/2

Västra Götalandsregionen och Länsstyrelsen Västra Götaland bjuder den 27 februari in till en informationsdag om stöd och bidrag att söka för ökad social hållbarhet i Västra Götalands län.

Social hållbarhet handlar om människors livsvillkor och möjligheterna att förbättra dem. För att uppnå ett socialt hållbart samhälle behövs satsningar på bland annat integration, jämställdhet, folkhälsa och delaktighet.

Under dagen ges en lägesbild över länets utmaningar inom social hållbarhet och myndigheters och fonders olika bidrag kopplade till social hållbarhet presenteras. Det kommer även finnas möjlighet att diskutera ansökningar med representanter från myndigheterna.

Syftet med informationsdagen är att aktörer i Västra Götalands län ska få kännedom om vilka medel som finns att söka för arbete med social hållbarhet.

Dagen vänder sig till dig som är verksam inom kommunal, regional eller idéburen verksamhet.

Inbjudan och information 

Senast uppdaterad: 2020-01-26 09:43