Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Sommarvikariat 2021

Under sommaren kan du arbeta som sommarvikarie hos oss och få ett utvecklande arbete där du verkligen gör skillnad.

Undersköterska

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Meriterande är erfarenhet av akutsjukvård, sjukhusvana i form av tidigare anställning eller praktik och erfarenhet av venprovtagning och omvårdnadsarbete.

Är du studerande på sjuksköterskeprogrammet behöver du ha avklarat termin 3 eller 4, beroende på utbildningsprogram. Är du studerande på läkarutbildningen behöver du ha avklarat termin 5 eller 6, beroende på utbildningsprogram.

Sommarvikariat undersköterska

Sjuksköterskor

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du får gärna ha erfarenhet från akutsjukvård. För att du ska vara aktuell ska du kunna visa att du är legitimerad sjuksköterska alternativt har examensbevis från sjuksköterskeprogrammet och att du har ansökt om legitimation från Socialstyrelsen.

Sommarvikariat sjuksköterskor

Ambulanssjuksköterskor

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, prehospital vidareutbildning är mycket meriterande. Körkort med lägst B-behörighet är ett krav, men vi ser gärna att du har C-behörighet.

Sommarvikariat ambulanssjuksköterskor

Röntgensjuksköterskor

Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska alternativt har examensbevis från röntgensjuksköterskeprogrammet och har ansökt om legitimation från Socialstyrelsen.

Sommarvikariat röntgensjuksköterskor


Senast uppdaterad: 2021-05-21 08:17