Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Samuel Söderberg - ny avdelningschef för sekretariatet på Alingsås lasarett

Publicerad: Uppdaterad:
Samuel Söderberg är ny avdelningschef för sekretariatet på Alingsås lasarett

Samuel Söderberg - så heter Alingsås lasaretts nya avdelningschef för sekretariatet. Sekretariatet är en verksamhet som tillhör kliniken för akutmottagning och administration. På avdelningen arbetar medicinska och vårdadministrativa sekreterare, receptionister och it-support, totalt 51 medarbetare. Sekretariatet är en servicefunktion och bistår alla avdelningar och mottagningar på lasarettet med administrativa uppgifter.

Samuel började sin tjänst i augusti. Tidigare var han chef på häktet i Göteborg. Häktet i Göteborg är norra Europas största säkerhetshäkte och tar emot tungt kriminella människor i väntan på domstolsbeslut. Dessförinnan arbetade Samuel som enhetschef på Försäkringskassan för enheten sjukpenninggrundande inkomst för egenföretagare.

Varför sökte du jobbet som avdelningschef för sekretariatet på Alingsås lasarett?
- Att arbeta inom hälso- och sjukvård är ett värdefullt uppdrag och jag vill vara med och göra nytta för samhället och samtidigt stärka helheten på sjukhuset. Sen är det en helt ny verksamhet för mig med frågor och utmaningar som ska bli intressant att få lära mig mer om.

Vad ser du fram emot i ditt arbete?
- Jag ser fram emot att få lära känna mina medarbetare och vår verksamhet, att få bygga en trygg relation till var och en. Jag vill också jobba för att bibehålla den goda sammanhållning som finns i gruppen, stärka mina medarbetare och utveckla verksamheten i linje med lasarettets mål, säger Samuel Söderberg.

Samuel Söderberg
Utbildning: Magisterexamen i statsvetenskap
Ålder: 43 år
Bor: Alingsås
Familj: Sambo och barn
Intressen: Sysslar en hel del med barnens intressen - fotboll och orientering. Tränar själv en del trailrunning (löpning på naturstigar) och styrka.

Vill du också arbeta på Alingsås lasarett? 

På den här sidan hittar du våra lediga jobb.

 

Publicerad: