Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Vi bygger Nya Alingsås lasarett

Publicerad: Uppdaterad:

Syftet med om- och nybyggnationen är att modernisera sjukhusets lokaler för att kunna fortsätta erbjuda bra hälso- och sjukvård, även i framtiden. Kortare vårdtider, snabba genomströmningar, hög teknologi i kombination med högt ställda krav på vården innebär att sjukhuset måste uppgraderas till en standard som kan möta framtidens vård.

Vi skapar vårdmiljöer utifrån patienternas behov. Om- och nybyggnadsprojektet rör vårdavdelningar, mottagningar, utbildningslokaler samt restaurang/kök. 

Parallellt med bygget kommer Alingsås lasarett att arbeta med att utveckla framtidens arbetssätt. I detta arbete, som vi kallar FAAVVo-projektet, kommer invånare och patienter att involveras. Förkortningen FAAVVo står för Framtidens Arbetssätt Akuta Vårdtillfällen på Vårdavdelning i samklang med Ombyggnation.

Vill du veta mer om vårt arbete med att utveckla framtidens arbetssätt eller vara delaktig i det arbetet så kan du läsa mer här


Publicerad:
Uppdaterad: