Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Avdelningar och mottagningar

Avdelningar och mottagningar

Frölunda Specialistsjukhus är ett sjukhus med planerad öppen och sluten specialistvård.Här finns specialister inom medicin, kirurgi, neurologi, ortopedi, gynekologi, öron, näsa och hals, ögon och hud. Vi har också en operationsavdelning och en vårdavdelning med öppen och slutenvård. Vi har även en röntgenavdelning och sjukgymnastik. Våra medarbetare har en hög medicinsk kompetens och de medverkar till utveckling av vården.Till oss kommer du på remiss från andra vårdinrättningar eller med egenremiss.

På Frölunda Specialistsjukhus arbetar vi med standardiserade vårdförlopp vilket innebär att patienter med välgrundad misstanke om cancer ska utredas och få behandling snabbare. De diagnoser som vi arbetar med standardiserade vårdförlopp är allvarliga ospecifika symtom, tjocktarms- ändtarms- och analcancer, huvud- och halscancer, malignt hudmelanom, matstrups- och magsäckscancer samt äggstockscancer.

För mer information se 1177:s patientinformation om standardiserade vårdförlopp:

1177- standardiserade vårdförlopp

Hälsodeklaration

Senast uppdaterad: 2018-12-10 13:56