Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Coronavirus/covid-19 Hos oss har vi många patienter som är känsliga för smitta. Därför ber vi dig att undvika besök på sjukhuset om du inte har en bokad tid.

Misstänker du att du är drabbad av coronaviruset, läs på 1177.se om när och hur du ska kontakta vården.

Känner du dig orolig, ta del av informationen på Folkhälsomyndigheten.se och måste du prata med någon om covid-19, ring nationella informationsnumret 113 13.

På Folkhälsomyndigheten finns information om coronavirus/covid-19 på flera språk.

Avdelningar och mottagningar

Avdelningar och mottagningar

Frölunda Specialistsjukhus är ett sjukhus med planerad öppen och sluten specialistvård.Här finns specialister inom medicin, kirurgi, neurologi, ortopedi, gynekologi, öron, näsa och hals och hud. Vi har också en operationsavdelning och en vårdavdelning med öppen och slutenvård. Vi har även en röntgenavdelning och fysiterapi. Våra medarbetare har en hög medicinsk kompetens och de medverkar till utveckling av vården.Till oss kommer du på remiss från andra vårdinrättningar eller med egenremiss.

På Frölunda Specialistsjukhus arbetar vi med standardiserade vårdförlopp vilket innebär att patienter med välgrundad misstanke om cancer ska utredas och få behandling snabbare. De diagnoser som vi arbetar med standardiserade vårdförlopp är  tjocktarms- ändtarms- och analcancer, huvud- och halscancer, malignt hudmelanom, matstrups- och magsäckscancer samt äggstockscancer.

För mer information se 1177:s patientinformation om standardiserade vårdförlopp:

1177- standardiserade vårdförlopp

Hälsodeklaration


Senast uppdaterad: 2020-01-29 09:09