Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Coronavirus/covid-19 Hos oss har vi många patienter som är känsliga för smitta. Därför ber vi dig att undvika besök på sjukhuset om du inte har en bokad tid.

Misstänker du att du är drabbad av coronaviruset, läs på 1177.se om när och hur du ska kontakta vården.

Känner du dig orolig, ta del av informationen på Folkhälsomyndigheten.se och måste du prata med någon om covid-19, ring nationella informationsnumret 113 13.

På Folkhälsomyndigheten finns information om coronavirus/covid-19 på flera språk.

Hälsofrämjande arbetsplats

Ansvaret för personalens hälsa och personliga utveckling är en naturlig del i det Hälsofrämjande sjukhusets roll. Som ett Hälsofrämjande sjukhus har vi ett åtagande att utföra hälsofrämjande och sjukdomsförebyggande insatser för patienter och medarbetare.

En hälsofrämjande arbetsplats står för arbetsplatser som dels inte producerar ohälsa, dels är en arena för hälsofrämjande synsätt och aktiviteter i vid mening. Ett led i arbetsmiljöarbetet är att undanröja och förebygga hälsorisker på arbetsplatsen. Ett annat är att aktivt motverka olika faktorer som medverkar till ohälsa (till exempel stress och rökning). En god hälsa och livsstil är bland de viktigaste förutsättningarna för att människan ska kunna leva ett gott liv. Genom hälsofrämjande insatser på arbetsplatsen kan en stödjande miljö för ett hälsosamt liv skapas.

Senast uppdaterad: 2020-01-13 11:18