Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Coronavirus/covid-19 Hos oss har vi många patienter som är känsliga för smitta. Därför ber vi dig att undvika besök på sjukhuset om du inte har en bokad tid.

Misstänker du att du är drabbad av coronaviruset, läs på 1177.se om när och hur du ska kontakta vården.

Känner du dig orolig, ta del av informationen på Folkhälsomyndigheten.se och måste du prata med någon om covid-19, ring nationella informationsnumret 113 13.

På Folkhälsomyndigheten finns information om coronavirus/covid-19 på flera språk.

Sagt om Frölunda Specialistsjukhus

Vi är mycket stolta över att vi har så nöjda patienter som ofta lovordar vår personal på bland annat vår facebooksida. Nedan recensioner är hämtade från vår facebooksida:

"Ett vänligt och professionellt bemötande jag inte längre trodde fanns i Sverige"

"Ett fantastiskt bemötande, vänlig lugn personal. De gör verkligen allt för sina patienter. Säger som en tidigare trodde inte det fanns så bra vård idag. Måste vara jättetrevligt att arbeta där. Kramar till er alla!"

"Här jobbar nog den bästa personalen överlag. Alltid snällt och trevligt bemötande. Full förståelse för patienten"

"Så underbart bemötande och fantastiskt trevlig personal. Frågor, svar och anekdoter i en härlig blandning från mycket kompetent personal"


Senast uppdaterad: 2020-01-13 11:17