Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Coronavirus/covid-19 Hos oss har vi många patienter som är känsliga för smitta. Därför ber vi dig att undvika besök på sjukhuset om du inte har en bokad tid.

Misstänker du att du är drabbad av coronaviruset, läs på 1177.se om när och hur du ska kontakta vården.

Känner du dig orolig, ta del av informationen på Folkhälsomyndigheten.se och måste du prata med någon om covid-19, ring nationella informationsnumret 113 13.

På Folkhälsomyndigheten finns information om coronavirus/covid-19 på flera språk.

Om oss

Frölunda Specialistsjukhus är det lilla specialistsjukhuset med stora fokuset på patientnära vård och patientsäkerhet. Vi är stolta över våra goda medicinska resultat och den fina respons vi får på patientenkäten och patientdialogen. Här är patientens behov i fokus för att skapa delaktighet i vården. Vi inhämtar systematiskt patienters och närståendes upplevelser för att kunna utveckla vården i dialog med dem.

Trots att vi är ett litet sjukhus har vi en stor bredd i specialiteter inom specialistvård. Vi satsar mycket på intern samverkan och har ett nära samarbete mellan enheterna. Detta gör att du som patient kan förvänta dig ett smidigt förlopp uitfall du behöver besöka flera av våra mottagningar i samband med diagnos.

Senast uppdaterad: 2020-02-26 18:10