Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Coronavirus/covid-19 Hos oss har vi många patienter som är känsliga för smitta. Därför ber vi dig att undvika besök på sjukhuset om du inte har en bokad tid.

Misstänker du att du är drabbad av coronaviruset, läs på 1177.se om när och hur du ska kontakta vården.

Känner du dig orolig, ta del av informationen på Folkhälsomyndigheten.se och måste du prata med någon om covid-19, ring nationella informationsnumret 113 13.

På Folkhälsomyndigheten finns information om coronavirus/covid-19 på flera språk.

Hälsofrämjande sjukhus

Ett hälsofrämjande sjukhus har hälsovinst som mål.

Som hälsofrämjande sjukhus vill vi också främja hälsa och arbeta sjukdomsförebyggande för både patienter, medarbetare och samhälle. Vi arbetar aktivt med information och stöd till patienter för att öka möjligheten till bättre hälsa och livskvalitet. Som patient kan du få recept på fysisk aktivitet FaR®. Sjukhuset är rökfritt och vi förordrar rökfrihet inför och efter operation.  

Det hälsofrämjande sjukhuset verkar ur fyra perspektiv: patientperspektiv, medarbetarperspektiv, befolkningsperspektiv samt styr- och ledningsperspektiv.


Senast uppdaterad: 2020-01-29 09:34