Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Coronavirus/covid-19 Hos oss har vi många patienter som är känsliga för smitta. Därför ber vi dig att undvika besök på sjukhuset om du inte har en bokad tid.

Misstänker du att du är drabbad av coronaviruset, läs på 1177.se om när och hur du ska kontakta vården.

Känner du dig orolig, ta del av informationen på Folkhälsomyndigheten.se och måste du prata med någon om covid-19, ring nationella informationsnumret 113 13.

På Folkhälsomyndigheten finns information om coronavirus/covid-19 på flera språk.

Förändra levnadsvanorna med hälsocoach online

mat på tallrik

Hälsocoach online är till för dig som vill ha stöd med att komma igång och röra på dig, äta hälsosammare, sluta röka eller förändra dina alkoholvanor.

Om du har fått hälsoråd från din läkare, sjuksköterska eller fysioterapeut – eller själv har kommit fram till att du vill förändra dina levnadsvanor – kan det underlätta att ha en hälsocoach som stöd. Hälsocoach online träffar du via ett videosamtal på din mobil eller surfplatta.

Tjänsten, som är kostnadsfri, är till för dig som är 16 år eller äldre och bor i Västra Götaland.

Läs mer om vad hälsocoach online innebär och hur du gör för att boka ett möte: Hälsocoach online (Västra Götalandsregionens webbplats)

Senast uppdaterad: 2019-11-21 08:11