Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

E-tjänster

Som patient på Frölunda Specialistsjukhus kan du utföra flera ärenden via internettjänsten 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Via e-tjänsterna kan du till exempel beställa tid, av- och omboka besök, förnya recept, begära journalkopia, be om råd och kontakta din mottagning. Utbudet av tjänster varierar mellan de olika mottagningarna.

För att använda tjänsten krävs att du är registrerad som patient på den mottagning du vill kontakta och att du har ett användarkonto i 1177 Vårdguidens e-tjänster.

1177 Vårdguidens e-tjänster

Hälsocoach online

Hälsocoach online är till för dig som vill ha stöd med att komma igång och röra på dig, äta hälsosammare, sluta röka eller förändra dina alkoholvanor.

Om du har fått hälsoråd från din läkare, sjuksköterska eller fysioterapeut – eller själv har kommit fram till att du vill förändra dina levnadsvanor – kan det underlätta att ha en hälsocoach som stöd. Hälsocoach online träffar du via ett videosamtal på din mobil eller surfplatta.

Tjänsten, som är kostnadsfri, är till för dig som är 16 år eller äldre och bor i Västra Götaland.

Läs mer om vad hälsocoach online innebär och hur du gör för att boka ett möte: Hälsocoach online (Västra Götalandsregionens webbplats)


Senast uppdaterad: 2021-05-19 11:29