Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Coronavirus/covid-19 Hos oss har vi många patienter som är känsliga för smitta. Därför ber vi dig att undvika besök på sjukhuset om du inte har en bokad tid.

Misstänker du att du är drabbad av coronaviruset, läs på 1177.se om när och hur du ska kontakta vården.

Känner du dig orolig, ta del av informationen på Folkhälsomyndigheten.se och måste du prata med någon om covid-19, ring nationella informationsnumret 113 13.

På Folkhälsomyndigheten finns information om coronavirus/covid-19 på flera språk.

Egenremiss

Du är välkommen att söka vård hos någon av våra specialistmottagningar genom att skriva en egenremiss till den mottagning du önskar vård hos.

Du kan antingen välja mellan att skriva din egenremiss via 1177:s e-tjänster eller använda mottagingens egna blankett som finns på respektive mottagningssida. Under avdelningar och mottagningar hittar du alla våra mottagningar. Din remiss kommer att bedömas av läkare och du kommer därefter att höra av oss. Om din remiss bedöms som icke prioriterade kan du hänvisas till din vårdcentral.


Senast uppdaterad: 2020-01-29 09:22