Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Psykiatriavdelning 11

Kontaktuppgifter

Telefon

Telefontider

måndag - söndag dygnet runt

Växeltelefon

Öppettider

måndag - söndag dygnet runt

Besökstider

måndag - söndag 13:00 - 19:00

Besöksadress

Lasarettsgatan
442 34 Kungälv

Vägbeskrivning

Med bil från E6, kör av vid Kungälvsmotet. Följ vägskyltar. Med buss, åk till Kungälvs resecentrum, byte till anslutande buss mot sjukhusområdet. Se skyltning på sjukhusområdet och i sjukhusets huvudentré.

Västtrafik - reseplaneraren

Postadress

Kungälvs sjukhus Psykiatriavdelning 11
442 83 Kungälv

Läs mer

Den allmänpsykiatriska heldygnsvården vid Kungälvs sjukhus vänder sig till patienter med affektiva tillstånd (t.ex. svårare depressioner, bipolära tillstånd, ångesttillstånd, ätstörningar eller samsjuklighet med neuropsykiatriska tillstånd).

Vi arbetar med individuellt anpassad vård utifrån personens behov. Vården präglas av en helhetssyn och bedrivs så långt som möjligt i enlighet med nationella riktlinjer och regionala vårdprogram. Avdelningen har 10 vårdplatser.

Din vistelse hos oss

På vårdavdelningen tilldelas du ett omvårdnadsteam där skötare och sjuksköterskor ingår.  Tillsammans upprättar vi en vårdplan med aktuella och planerade insatser, vilka utvärderas kontinuerligt.

Under din vistelse på avdelningen har du samtal med kontaktmän, läkare och vår personal. Vi ser anhöriga/närstående som en viktig resurs i vården. Var och en har en aktivitetsplan, och det finns olika gruppverksamheter som du är välkommen att delta i.

För att säkerställa att du får en bra uppföljning efter din vårdtid hos oss samverkar vi med öppenvården. Vid behov vårdplanerar vi tillsammans med kommunen.

Vi som arbetar här

På avdelningen arbetar sjuksköterskor, skötare och läkare tillsammans med resursteamet bestående av fysioterapeut, arbetsterapeut, kurator samt psykolog. Barnombud finns att tillgå.

Ansvariga för avdelningen

Maria Eidenby, vårdenhetschef
Tfn 0303-984 13
E-post: maria.eidenby@vgregion.se

Senast uppdaterad: 2020-01-21 08:48