Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Coronavirus/covid-19

Besöksförbud på sjukhuset

För närstående råder för närvarande besöksförbud på våra mottagningar och avdelningar. Om du som närstående följer med en patient får du vänta utanför sjukhuset medan patienten besöker mottagningen. Ledsagare och vårdnadshavare (endast en person) får emellertid följa med in på sjukhuset, under förutsättning att ledsagaren/vårdnadshavaren inte har några förkylningssymtom.

Om du är patient och har ett planerat besök, men känner av symtom som skulle kunna tyda på covid-19, bör du först kontakta din mottagning för att komma överens om när och hur ditt besök ska genomföras.

Läget inom Västra Götalandsregionen

På Västra Götalandsregionens webbplats kan du dels läsa mer om hur du kan bidra till att minska smittspridningen, dels ta del av statistik och rapporter om smittspridningen i regionen och belastningen inom sjukvården.

Mer information om covid-19

På webbplatsen 1177 Vårdguiden finns mycket information om covid-19: vad det är, hur provtagning går till och vad du kan göra själv om du får covid-19.

Om du känner oro för det nya coronaviruset

Känner du dig orolig, ta gärna del av den information som Folkhälsomyndigheten sammanställt på sin webbplats. Där finns bland annat information om stödlinjer om du vill prata med någon, råd om hur du kan prata med barn och hur du kan stötta andra.

Covid-19 – other languages

On the website 1177 Vårdguiden, you will find links to information in multiple languages about covid-19.

Senast uppdaterad: 2020-11-17 09:26