Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Coronavirus/covid-19

Besöka sjukhuset som patient

Om du är patient och har ett planerat besök, men känner av symtom som skulle kunna tyda på covid-19, ska du först kontakta din mottagning för att komma överens om när och hur ditt besök ska genomföras. Även om du själv är symtomfri men har en närstående i ditt hushåll som har symtom på eller bekräftad covid-19, ska du först kontakta mottagningen per telefon för att ta ställning till hur och när ditt besök ska genomföras.

Övriga besökare

Som medföljande, ledsagare eller besökare till patienter på våra vårdavdelningar ska du förstås vara fri från symtom på luftvägssjukdom.

Besökare till café och apotek med mera är välkomna, men även här gäller att man ska vara symtomfri.

Statistik om covid-19 och vaccinationer i Västra Götalandsregionen

På Västra Götalandsregionens webbplats kan du ta del av statistik och rapporter om smittspridningen i regionen och belastningen inom sjukvården. Där finns också information och statistik om det pågående vaccinationsarbetet.

Om du misstänker att du har covid-19

På webbplatsen 1177 Vårdguiden finns mycket information om covid-19: vad det är, hur provtagning går till och vad du kan göra själv om du får covid-19.

Vaccination

Västra Götalandsregionen vaccinerar mot covid-19; mer information finns på Västra Götalandsregionens webbplats. På 1177 Vårdguidens webbplats finns frågor och svar om vaccinationerna.

Covid-19 – other languages

On the website 1177 Vårdguiden, you will find links to information in multiple languages about covid-19.

Senast uppdaterad: 2021-11-08 13:23