Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Sommarjobb 2020, Undersköterska och skötare till Skaraborgs Sjukhus

Förvaltning: Skaraborgs Sjukhus
Yrke: Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Ort: Skövde
Anställningsform: Visstidsanställning 3-6 månader
Publicerad: 12 november 2019
Sista ansökningsdag: 31 maj 2020
Skaraborgs Sjukhus

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Vi söker
Vi söker dig som vill göra skillnad för människor i din närhet. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och verkar tillsammans med dina arbetskamrater för att skapa hög patientsäkerhet.

För att du ska vara aktuell ska du kunna visa att du uppfyller något av följande:

  • utbildad undersköterska.
  • sjuksköterskestudent som läst minst tre terminer och genomfört den längre sjukhuspraktiken.
  • läkarstudent som läst minst sex terminer på läkarprogrammet.

Ett krav är att bifoga CV, betyg eller intyg som visar att du är behörig vid anställningens start.


Vi erbjuder dig

Ett akutsjukhus med möjligheter till utveckling, omväxlande arbete och spännande möten. Vi vill ge dig den bästa möjliga starten hos oss och arbetar för att ge dig en så bra introduktion som möjligt utifrån dina behov och erfarenheter. Du kommer ingå i team som varje dag jobbar för att ge alla möjligheten till ett gott liv.


Din sommar hos oss

Som undersköterska hos oss arbetar du med omvårdnad och ser till patientens behov. Arbetsuppgifterna skiftar beroende på område och enhet men det kan vara uppgifter så som att hjälpa patienten att tvätta sig och klä på sig, mäta blodtryck, ta prover och lägga om sår. Flera av våra verksamheter erbjuder sommarjobb inom Skövde, Lidköping och Falköping. Sommarperioden är mellan juni, juli och augusti, exakt start- och slutdatum för anställning kan variera.

Vill du läsa mer om att vara undersköterska hos oss kan du kolla här: Undersköterska på Skaraborgs Sjukhus.


Varmt välkommen med din ansökan!


Övrigt
Rekrytering pågår löpande och därav ber vi dig skicka in din ansökan snarast, dock senast den 31 maj 2020. Vid arbete inom barnmedicin och psykiatri gör vi utdrag ur misstanke- och belastningsregistret, denna förfrågan sköts av arbetsgivaren.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.


Senast uppdaterad: 2018-06-28 09:07