SkaS på Instagram

Vill du få inblick i hur det är att jobba på Skaraborgs Sjukhus? Följ oss på Instagram!

Varje vecka skildrar en medarbetare sin arbetsvardag genom att publicera bilder som speglar en helt vanlig arbetsdag på Skaraborgs Sjukhus Instagram.  

Följ oss gärna - ett bra sätt att få veta mer om hur det egentligen är att jobba på SkaS.

Stort tack för denna veckan, hoppas ni har haft lika roligt som vi. Nu önskar vi alla en trevlig helg 👋🏻🚨🏥 💉
Sportlov och full fart ⛷⛹🏻‍♀️🏋🏼‍♀️🏇🏼 Hos oss på akuten är det främst undersköterskor som lägger gips. Här lägger Annika en helarmsskena på en patient 👆🏼🏥 (Patienten har godkänt bilderna)
Välkommen till triagen! 👋🏻 Här jobbar en undersköterska och en sjuksköterska som tar emot patienterna som söker till oss här på akuten. Här görs den första bedömningen av patienterna som inte kommer in med ambulans. 🏥💉😊 #SkaS #akutenlidköping
Glad alla hjärtans dag! 🤗 önskar vi på akuten idag 🏥❤️ #skas #akutenlidköping
☎️🚨Ambulanstelefonen 🚨☎️ Hit in ringer ambulansen och rapporterar patienter som är i behov av omedelbar akutsjukvård. I ambulansrapporten får vi redo på patientens personnummer, vad som har hänt, vitalparametrar, om det finns några sjukdomar sedan tidigare samt en ankomsttid. Swipe 👉🏼 för att se hur det kan se ut 🚑 (detta är en övning)
Traumalarm blir det om man uppfyller våra traumakriterier(finns på sista bilden). Kommer patienten med ambulans larmas patienten in till oss via larmtelefon. Då lämnar de rapport om patienten på vägen till sjukhuset och när patienten kommer till oss är vi redo med kirurgjour, kirurgbakjour, ev ortopedbakjour, narkosläkare, narkossjuksköterska, två akutsjuksköterskor, undersköterska och röntgenpersonal. #akutenlidköping (övningsbilder, ingen riktig patient)
Senast uppdaterad: 2018-02-21 14:11