Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

SkaS på Instagram

Vill du få inblick i hur det är att jobba på Skaraborgs Sjukhus? Följ oss på Instagram!

Varje vecka skildrar en medarbetare sin arbetsvardag genom att publicera bilder som speglar en helt vanlig arbetsdag på Skaraborgs Sjukhus Instagram.  

Följ oss gärna - ett bra sätt att få veta mer om hur det egentligen är att jobba på SkaS.

Bild från Instagram
Här har vi Maria, en av våra avdelningskoordinatorer. Koordinatorn sköter en del telefonsamtal, transportbeställningar har koll på flödet av patienter in och ut samt en hel del till!😀 Bild två visar en sjuksköterska som förbereder antibiotika till patient efter operation!💉
Bild från Instagram
Vid ortopeden i Lidköping arbetar 9stycken sekreterare. Här ser vi Ann-Britt, Susanne och Frida. De arbetar med att skriva akutens och alla ortopedens anteckningar. Utöver det så är en viktig funktion att sköta tidsbokning, registrerhantering och diagnoskodning mm.
Bild från Instagram
Sedan i början av november har ortopeden i Lidköping börjat med gröna korset- ett strukturerat sätt att jobba med patientsäkerhet. Varje dag kl 15:20 har vi en kort avstämning.
Bild från Instagram
Omvårdnadsdialog pågår på ortopeden Lidköping. Varje dag 09:30 har vi omvårdnadsdialog med fokus på patientsäkerhet. Sjuksköterskor, undersköterskor och chefer diskuterar kort vårdtyngd och utskrivningar och patientsäkerhet.
Bild från Instagram
Efter en operation är det viktigt att börja träna så snart det går. Här har vi en patient som tränar sitt knä för första gången, några timmar efter han kommit tillbaka till avdelningen. Det gör han med stöd av Sjuksköterska Medisa och undersköterska Sonja.( patient har lämnat medgivande till att vi använder bilden).
Bild från Instagram
Välkomna till ortopeden i Lidköping. Här har vi 16 st akuta vårdplatser och varje vecka opererar vi 15 st planerade knä och höftplastiker. På bild två ser vi operationskoordinatorn Kristin som planerar framtida operationsprogram.

Senast uppdaterad: 2018-02-21 14:11