Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

SkaS på Instagram

Vill du få inblick i hur det är att jobba på Skaraborgs Sjukhus? Följ oss på Instagram!

Varje vecka skildrar en medarbetare sin arbetsvardag genom att publicera bilder som speglar en helt vanlig arbetsdag på Skaraborgs Sjukhus Instagram.  

Följ oss gärna - ett bra sätt att få veta mer om hur det egentligen är att jobba på SkaS.

Bild från Instagram
Tiden går och nu är det dags för SkaS Instagram-konto att göra ett sommaruppehåll. Vi tackar alla medarbetare, enheter och verksamheter som med ord och bild beskrivit sin arbetsvardag. Det är mycket uppskattat. Men nu stundar ledighet och SkaS återkommer med nya berättelser i augusti. Vi önskar alla en skön och avkopplande sommar!
Bild från Instagram
Med dessa protesögon tackar vi för oss👀
Bild från Instagram
En liten inblick på vår administrativa sidan. Till vänster är en av våra enhetschefer och till höger är en av sekreterarna.
Bild från Instagram
Här sitter en av våra ortoptister. De undersöker barn, kontrollerar syn och ger glasögon om det behövs samt lapp-behandlar barn som skelar (tränar upp syn i det friska ögat). Ortoptister också behandlar vuxna med dubbelseende.
Bild från Instagram
Den årliga midsommarpizzan är nu intagen 🍕. Snart är det semester för halva mottagningen 🌞🌸
Bild från Instagram
Här sitter en utav våra glada läkare och arbetar.
Senast uppdaterad: 2018-02-21 14:11