Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Information om coronavirusinfektion covid-19: Har du symtom som hosta, andningsbesvär eller feber. Håll dig undan sociala kontakter där du riskerar att sprida smitta, i såväl arbetsliv som privatliv. Tänk särskilt på sköra äldre och personer med allvarliga sjukdomar.

  • Närstående bör undvika onödiga besök på sjukhus och äldreboenden, och aldrig göra ett besök om man har luftvägssymtom.
  • På akutmottagningen ställs frågor om luftvägssymtom och antal medföljande till akutmottagningen begränsas.

Känner du dig orolig, ta del av informationen på Folkhälsomyndigheten.se och måste du prata med någon om covid-19, ring nationella informationsnumret 11313. Misstänker du att du är drabbad av coronaviruset, läs på 1177.se om hur du kontaktar vården.

De är nominerade till Dr Optimo 2017

Snart utses årets Dr Optimo vid Skaraborgs Sjukhus Lidköping. Här är de nominerade.

Dr Optimo är SkaS Lidköpings motsvarighet till SkaS Skövdes utmärkelse Kärndoktorn, och delas varje år ut till den läkare inom Skaraborgs Sjukhus Lidköping, som anses vara en god förebild, visat pedagogiska talanger och ärligt engagemang i AT-utbildningarna.

Det är AT-läkarna som nominerar och utser en värdig vinnare och vem som tar hem den ärofyllda titeln Dr Optimo avgörs i samband med en middagstillställning den 18 november.

Fredrik Forsblad

Marion Günther

Gunnar Johansson

Olga Orfanidou


Senast uppdaterad: 2017-11-29 12:43