Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Information om coronavirusinfektion covid-19: Är du förkyld, har du hosta, feber eller andningsbesvär? Håll dig undan sociala kontakter där du riskerar att sprida smitta, i såväl arbetsliv som privatliv. Tänk särskilt på sköra äldre och personer med allvarliga sjukdomar.

  • Närstående bör undvika onödiga besök på sjukhus och aldrig om du har symtom som ovan.
  • På akutmottagningen ställs frågor om symtom och antal medföljande begränsas.

Känner du dig orolig, ta del av informationen på Folkhälsomyndigheten.se och måste du prata med någon om covid-19, ring nationella informationsnumret 11313.

Misstänker du att du är drabbad av coronaviruset, läs på 1177.se om hur du kontaktar vården.

Han är årets Kärndoktor i Skövde

Lukas Helgesson, årets Kärndoktor 2018.

Lukas Helgesson är årets Kärndoktor 2018.

 

Årets Kärndoktor heter Lukas helgesson och är ST-läkare inom ortopedi vid
Skaraborgs Sjukhus. Årets Kärndoktor är en utmärkelse som delas ut av AT-läkarna i Skövde till den läkare inom Skaraborgs Sjukhus Skövde som anses vara en god förebild, visat pedagogiska talanger och ärligt engagemang i AT-utbildningarna.

Priset delades ut vid en ceremoni på Scandic Billingen i Skövde fredagen den 23 november. Förutom äran fick Lukas Helgesson ta emot diplom och en vandringspokal i form av en kandelaber.


Senast uppdaterad: 2018-11-30 13:43