Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Information om coronavirusinfektion covid-19: Har du symtom som hosta, andningsbesvär eller feber. Håll dig undan sociala kontakter där du riskerar att sprida smitta, i såväl arbetsliv som privatliv. Tänk särskilt på sköra äldre och personer med allvarliga sjukdomar.

  • Närstående bör undvika onödiga besök på sjukhus och äldreboenden, och aldrig göra ett besök om man har luftvägssymtom.
  • På akutmottagningen ställs frågor om luftvägssymtom och antal medföljande till akutmottagningen begränsas.

Känner du dig orolig, ta del av informationen på Folkhälsomyndigheten.se och måste du prata med någon om covid-19, ring nationella informationsnumret 11313. Misstänker du att du är drabbad av coronaviruset, läs på 1177.se om hur du kontaktar vården.

Här är de nominerade till Kärndoktorn och Dr Optimo 2018

Nominerade till Dr Optimo och Kärndoktorn 2018

Snart avgörs vem som blir årets kärndoktor vid SkaS Skövde samt årets Dr Optimo vid SkaS Lidköping.

Priset delas ut till den läkare inom Skaraborgs Sjukhus Skövde, respektive Lidköping, som anses vara en god förebild, visat pedagogiska talanger och ärligt engagemang i AT-utbildningarna.

Prisutdelningarna kommer att hållas med två veckors mellanrum där årets Dr Optimo utses på lördag den 10 november och årets kärndoktor på fredag den 23 november.

Nominerade till Kärndoktorn 2018

Mile Bergvall

Mile Bergvall

Lukas Helgesson

Lukas Helgesson

Christian Scharenberg

Christian Scharenberg

Erik Ullemark

Erik Ullemark

Anna Wallén

Anna Wallén

Nominerade till Dr Optimo 2018

Hrefna Grimsdottir

Hrefna Grimsdottir

Claes Håkansson

Claes Håkansson

Lisa Jansson

Lisa Jansson

Telmo Ramos

Telmo Ramos


Senast uppdaterad: 2018-11-08 09:27