Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Logopeden Elsa Beckman – ny ung rådgivare i VGR

Vartannat år utser VGRs regiondirektör Ann-Sofie Lodin ett antal unga rådgivare som ska stötta henne och regionens koncernledningar med perspektiv som kanske inte är självklara för en äldre generation. En ung rådgivare som alldeles nyss har utsetts för uppdraget är Elsa Beckman, logoped vid Skaraborgs Sjukhus.

Elsa Beckman, vid logopedmottagningen på Skaraborgs Sjukhus är en av Västra Götalandsregionens nya unga rådgivare.

– Det är min chef som har nominerat mig. Hon frågade om jag kunde tänka mig det här uppdraget och det kunde jag absolut! Bara att få frågan är ju en ära och att sedan bli utvald känns verkligen jättehäftigt. Det ska bli väldigt spännande och roligt, säger Elsa Beckman.

Under de två kommande åren kommer Elsa alltså att fungera som rådgivare till regiondirektören och ingå i en grupp bestående av medarbetare från olika förvaltningar och olika verksamheter inom Västra Götalandsregionen.

Tänka utanför boxen

Deltagarna ska vara yngre än trettio år och bland annat ha värderingar i enlighet med VGRs personalvision, vilja bidra och förbättra, samt tänka helhet före delar – något som passar Elsa Beckman utmärkt.

– Utvecklingsarbete är roligt och jag har alltid tyckt om förbättringsarbete och att jobba tillsammans i en grupp med personer med olika erfarenheter mot ett gemensamt mål. Jag hoppas att kunna bidra med glädje och att tänka utanför boxen. Att se lösningar som kanske inte är självklara, men ändå bra, säger Elsa.

Visa vad SkaS är bra på

Hon berättar även att hon bland annat ser uppdraget som ett sätt att sätta Skaraborg på kartan.

– Jag tycker att det känns bra att få visa upp vår fina verksamhet. Vi hamnar ofta i skuggan om man jämför med till exempel Göteborg, men vi har väldigt många inom Skaraborgs Sjukhus som är drivande och verkligen vill framåt. Sedan har vi också vår vackra bygd i Skaraborg.

– Jag vill visa upp att vi finns och hoppas på att kunna visa får framåtanda och det vi är bra på – både utifrån ett logopedperspektiv och utifrån ett Skaraborgsperspektiv, säger Elsa Beckman.


Senast uppdaterad: 2017-10-18 12:18