Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Information om coronavirusinfektion covid-19: Har du symtom som hosta, andningsbesvär eller feber. Håll dig undan sociala kontakter där du riskerar att sprida smitta, i såväl arbetsliv som privatliv. Tänk särskilt på sköra äldre och personer med allvarliga sjukdomar.

  • Närstående bör undvika onödiga besök på sjukhus och äldreboenden, och aldrig göra ett besök om man har luftvägssymtom.
  • På akutmottagningen ställs frågor om luftvägssymtom och antal medföljande till akutmottagningen begränsas.

Känner du dig orolig, ta del av informationen på Folkhälsomyndigheten.se och måste du prata med någon om covid-19, ring nationella informationsnumret 11313. Misstänker du att du är drabbad av coronaviruset, läs på 1177.se om hur du kontaktar vården.

Nu finns SkaS på Twitter

Surfplatta med SkaS Twitterkonto

Skaraborg Sjukhus utökar sin närvaro i sociala medier och finns nu också på Twitter.

Skaraborgs Sjukhus har redan konton på Instagram, Linkedin och Facebook och nu fylls listan på med ytterligare en social mediekanal. Twitter tillhör ett av de största sociala nätverken och statistik från den senaste rapporten "Svenskarna och internet" visar att Twitters popularitet bara ökar.

Skaraborgs Sjukhus närvaro i kanalen ger nya möjligheter att skapa engagemang och sprida kunskap om sjukhusets verksamhet.

Gå gärna in och följ @skasvgr för att läsa det senaste om Skaraborgs Sjukhus.


Senast uppdaterad: 2018-09-21 08:04