Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Information om coronavirusinfektion covid-19: Är du förkyld, har du hosta, feber eller andningsbesvär? Håll dig undan sociala kontakter där du riskerar att sprida smitta, i såväl arbetsliv som privatliv. Tänk särskilt på sköra äldre och personer med allvarliga sjukdomar.

  • Närstående bör undvika onödiga besök på sjukhus och aldrig om du har symtom som ovan.
  • På akutmottagningen ställs frågor om symtom och antal medföljande begränsas.

Känner du dig orolig, ta del av informationen på Folkhälsomyndigheten.se och måste du prata med någon om covid-19, ring nationella informationsnumret 11313.

Misstänker du att du är drabbad av coronaviruset, läs på 1177.se om hur du kontaktar vården.

Nytt arbetssätt ger medarbetarna bättre stöd

Ledningen för ortopedavdelning 81-83 vid Skaraborgs sjukhus Skövde lyfte vikten av att ge bra stöd i vardagen för personalen när man inrättade två nya handledande tjänster för just medarbetarstöd. En för sjuksköterskor och en för undersköterskor. I den nya filmen från Skaraborgs Sjukhus berättar enhetscheferna Pia Berggren och Annelie Bengtsson om det nya arbetssättet tillsammans med den handledande sjuksköterskan Diana Erlingsson och den handledande undersköterskan Johanna Kvarnstedt.

Bildtext: Johanna Kvarnstedt (längst till vänster) och Diana Erlingsson (längst till höger) i samarbete med Annika Sandvik och Lovisa Haglind.

Foto: Bild och Media


Senast uppdaterad: 2017-11-29 12:43