Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Information om coronavirusinfektion covid-19: Är du förkyld, har du hosta, feber eller andningsbesvär? Håll dig undan sociala kontakter där du riskerar att sprida smitta, i såväl arbetsliv som privatliv. Tänk särskilt på sköra äldre och personer med allvarliga sjukdomar.

  • Närstående bör undvika onödiga besök på sjukhus och aldrig om du har symtom som ovan.
  • På akutmottagningen ställs frågor om symtom och antal medföljande begränsas.

Känner du dig orolig, ta del av informationen på Folkhälsomyndigheten.se och måste du prata med någon om covid-19, ring nationella informationsnumret 11313.

Misstänker du att du är drabbad av coronaviruset, läs på 1177.se om hur du kontaktar vården.

Ombyggnation av huvudentrén vid Skaraborgs Sjukhus Lidköping

Under ett par månader i höst hänvisas besökare till Skaraborgs Sjukhus Lidköping till en tillfällig entré när nya entrédörrar ska installeras i huvudentrén. Den 21 augusti påbörjas arbetet, och väntas pågå i cirka tre månader.

Den tillfälliga entrén är placerad i en intilliggande byggnad och besökare till sjukhuset hänvisas till dit genom utvändig skyltning. Akutens entré påverkas inte av arbetet, och inte heller infart eller besöksparkeringar till sjukhuset.

Centralreceptionens, Röda-Kors-värdinnornas och cafeterians verksamheter påverkas inte heller av ombyggnationen, utan fungerar som vanligt. Invändig skyltning hjälper besökarna att hitta rätt från den tillfälliga entrén. 


Senast uppdaterad: 2017-11-29 12:43