Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Partiledarbesök vid SkaS Lidköping

Skaraborgs Sjukhus Lidköping drar till sig intresse från olika håll. Senast var det Sverigedemokraterna med partiledaren Jimmie Åkesson som fick en inblick i verksamheten. Sverigedemokraterna har varit på besök i Skaraborg och passade på att besöka sjukhuset i Lidköping under eftermiddagen tisdag 6 mars. En visning och presentation av akutmottagningen följdes av innehållsrika föredragningar om, bland annat, Skaraborgs Sjukhus hela verksamhet, arbetet med omställningen av hälso- och sjukvården i Västra Götalandsregionen och Skaraborgs Sjukhus Lidköpings ställning som ledplastikcentrum.

Partiets representanter verkade mycket nöjda med eftermiddagen och den information de fick av biträdande sjukhusdirektör Martin Takac, verksamhetschef Carina Karlsson och enhetschef Maria Ekholm.

Bildtext:

Biträdande sjukhusdirektör Martin Takac berättar om Skaraborgs Sjukhus
verksamhet för Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson, riksdagsman Josef Fransson, Yasmine Eriksson och Jonas Eriksson.

Foto: Bild och Media


Senast uppdaterad: 2018-03-07 13:32