Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Rock n roll och vrålåk i Skaraborg – här hittar du sjukvården

Skaraborg kommer att pulsera av olika evenemang den kommande helgen. Allt ifrån dunkande rockmusik till dundrande vrålåk och modiga riddare. Naturligtvis är hälso- och sjukvården redo att hjälpa till om olyckan skulle vara framme.

Från torsdag 5 juli och fram till och med söndag drar publiken åt olika håll i Skaraborg. Vid Törebodafestivalen är Lars Winnerbäck och Pet Shop Boys välkända dragplåster. Lidköping kommer att invaderas av cruisingsugna bilförare som vill visa upp sina läckra fordon under tre dagar med Power Big Meet. I Hova drar Riddarveckan igång, som blivit något av en institution under sommaren. Ett något stillsammare evenemang, kan man tänka är slöjd- och hantverksmässan i Hjo. Samtidigt genomförs cykeltävlingen Tre Berg mellan Skara, Falköping och Skövde.

Med många människor i rörelse finns det naturligtvis risk för att en och annan kan drabbas av någon olycka, må dåligt av värme eller helt enkelt insjukna på annat sätt. Om du behöver sjukvård under evenemangsdagarna kan du besöka 1177.se för rådgivning. Du kan också ringa 1177. På 1177.se hittar du även kontaktuppgifter och öppettider till Skaraborgs vårdcentraler, jourcentraler och sjukhus.  


Senast uppdaterad: 2018-07-05 07:20