Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Information om coronavirusinfektion covid-19: Har du symtom som hosta, andningsbesvär eller feber. Håll dig undan sociala kontakter där du riskerar att sprida smitta, i såväl arbetsliv som privatliv. Tänk särskilt på sköra äldre och personer med allvarliga sjukdomar.

  • Närstående bör undvika onödiga besök på sjukhus och äldreboenden, och aldrig göra ett besök om man har luftvägssymtom.
  • På akutmottagningen ställs frågor om luftvägssymtom och antal medföljande till akutmottagningen begränsas.

Känner du dig orolig, ta del av informationen på Folkhälsomyndigheten.se och måste du prata med någon om covid-19, ring nationella informationsnumret 11313. Misstänker du att du är drabbad av coronaviruset, läs på 1177.se om hur du kontaktar vården.

Så får du hjälp att rösta i valet 2018

9 september är det val till riksdag, region-/landstingsfullmäktige och kommunfullmäktige i Sverige. De som av någon anledning inte har kan ta sig till en vallokal just den dagen har möjlighet att utse ett bud som lämnar in rösten i en vallokal eller hjälper till att förtidsrösta vid ett tidigare tillfälle. Valmyndigheten beskriver på ett bra sätt hur såväl medarbetare som patienter vid Skaraborgs Sjukhus kan få hjälp att lämna sin röst.

Läs mer här: https://www.val.se/svenska-valsystemet/satt-att-rosta/hjalp-vid-rostning.html

 

Bildtext: Västra riksdagshuset speglas i Strömmen. Till vänster i bild syns Rosenbad.

Foto: Melker Dahlstrand/Sveriges riksdag


Senast uppdaterad: 2018-08-28 11:06