Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Information om coronavirusinfektion covid-19: Har du symtom som hosta, andningsbesvär eller feber. Håll dig undan sociala kontakter där du riskerar att sprida smitta, i såväl arbetsliv som privatliv. Tänk särskilt på sköra äldre och personer med allvarliga sjukdomar.

  • Närstående bör undvika onödiga besök på sjukhus och äldreboenden, och aldrig göra ett besök om man har luftvägssymtom.
  • På akutmottagningen ställs frågor om luftvägssymtom och antal medföljande till akutmottagningen begränsas.

Känner du dig orolig, ta del av informationen på Folkhälsomyndigheten.se och måste du prata med någon om covid-19, ring nationella informationsnumret 11313. Misstänker du att du är drabbad av coronaviruset, läs på 1177.se om hur du kontaktar vården.

Skaraborgs Sjukhus extra styrelsemöte 20 december inställt

Det planerade extra styrelsemötet med Skaraborgs Sjukhus 20 december ställs in och beslutsärendet gällande översyn av ambulansens utnyttjande flyttas fram till styrelsemötet i januari 2019.

–Jag anser att frågan om ambulansverksamhetens framtid är så viktig att den inte bör hastas igenom på ett extra styrelsemöte. Frågan bör istället vänta till 2019 års första ordinarie styrelsemöte. Då har också den nya styrelsen möjlighet att sätta sig in i ärendet på ett bra sätt, säger Ulla-Britt Hagström (L), ordförande för Skaraborgs Sjukhus.


Senast uppdaterad: 2018-12-11 11:25