Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Information om coronavirusinfektion covid-19: Har du symtom som hosta, andningsbesvär eller feber. Håll dig undan sociala kontakter där du riskerar att sprida smitta, i såväl arbetsliv som privatliv. Tänk särskilt på sköra äldre och personer med allvarliga sjukdomar.

  • Närstående bör undvika onödiga besök på sjukhus och äldreboenden, och aldrig göra ett besök om man har luftvägssymtom.
  • På akutmottagningen ställs frågor om luftvägssymtom och antal medföljande till akutmottagningen begränsas.

Känner du dig orolig, ta del av informationen på Folkhälsomyndigheten.se och måste du prata med någon om covid-19, ring nationella informationsnumret 11313. Misstänker du att du är drabbad av coronaviruset, läs på 1177.se om hur du kontaktar vården.

SkaS deltar i mässa som uppmärksammar Internationella kvinnodagen

""

8 mars gör flera myndigheter och organisationer i Skaraborg gemensam sak och arrangerar en mässa för att uppmärksamma Internationella kvinnodagen. Då deltar Skaraborgs Sjukhus tillsammans med Högskolan i Skövde, Försvarsmakten, Räddningstjänsten, Polisen, Tullverket och Kriminalvården.  I fokus: hur myndigheter som påverkar samhället i stort driver jämställdhetsarbete – och formar framtidens arbetsliv. I det lilla och det stora.

Mässan pågår unbder två perioder 8 mars, dels klockan 9-13 på Högskolan i Skövde (G-entrén) och i köpcentret Elins Esplanad i Skövde klockan 14-18.

Internationella kvinnodagen inträffar 8 mars varje år och uppmärksammar ojämställdhet och kvinnors situation över hela världen.


Senast uppdaterad: 2018-03-08 13:09