Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Information om coronavirusinfektion covid-19: Har du symtom som hosta, andningsbesvär eller feber. Håll dig undan sociala kontakter där du riskerar att sprida smitta, i såväl arbetsliv som privatliv. Tänk särskilt på sköra äldre och personer med allvarliga sjukdomar.

  • Närstående bör undvika onödiga besök på sjukhus och äldreboenden, och aldrig göra ett besök om man har luftvägssymtom.
  • På akutmottagningen ställs frågor om luftvägssymtom och antal medföljande till akutmottagningen begränsas.

Känner du dig orolig, ta del av informationen på Folkhälsomyndigheten.se och måste du prata med någon om covid-19, ring nationella informationsnumret 11313. Misstänker du att du är drabbad av coronaviruset, läs på 1177.se om hur du kontaktar vården.

Ta en schyst fika!

Västra Götalandsregionen är en Fairtrade-region och under 11-12 maj uppmärksammas detta i de egna sjukhusrestaurangerna och –caféerna. Givetvis också vid Skaraborgs Sjukhus, där kaffet som serveras är Fairtrade-certifierat.
Samtidigt pågår världens största Fairtrade-fika, "World Fairtrade Challenge", över hela världen fram till 13 maj, och har som mål att samla allt det engagemang som finns för Fairtrade hos såväl producenter som konsumenter världen över.
Så passa på och ta en schyst fika!


Senast uppdaterad: 2017-11-29 12:43