Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Information om coronavirusinfektion covid-19: Har du symtom som hosta, andningsbesvär eller feber. Håll dig undan sociala kontakter där du riskerar att sprida smitta, i såväl arbetsliv som privatliv. Tänk särskilt på sköra äldre och personer med allvarliga sjukdomar.

  • Närstående bör undvika onödiga besök på sjukhus och äldreboenden, och aldrig göra ett besök om man har luftvägssymtom.
  • På akutmottagningen ställs frågor om luftvägssymtom och antal medföljande till akutmottagningen begränsas.

Känner du dig orolig, ta del av informationen på Folkhälsomyndigheten.se och måste du prata med någon om covid-19, ring nationella informationsnumret 11313. Misstänker du att du är drabbad av coronaviruset, läs på 1177.se om hur du kontaktar vården.

Trafik till och från sjukhuset i Lidköping 6-8 juli

Under Power Big Meet i Lidköping, 6-8 juli kommer delar av Mellbygatan att vara avstängd för genomfart för att underlätta för boende i området och för patienter, anhöriga och personal på sjukhuset att ta sig fram. Det kommer att finnas vakter vid infarterna till sjukhuset. Syftet med avspärrningar och vakter är att underlätta för personal, anhöriga och patienter att komma in på sjukhusområdet. Grindarna mot stadsträdgården kommer att vara stängda. Det kommer även vara en avspärrningstejp runt sjukhusområdet mot Lidan. Undvik om möjligt att ta bil till sjukhuset då trafikläget kommer att kunna bli besvärligt.


Senast uppdaterad: 2017-11-29 12:43