Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Information om coronavirusinfektion covid-19: Har du symtom som hosta, andningsbesvär eller feber. Håll dig undan sociala kontakter där du riskerar att sprida smitta, i såväl arbetsliv som privatliv. Tänk särskilt på sköra äldre och personer med allvarliga sjukdomar.

  • Närstående bör undvika onödiga besök på sjukhus och äldreboenden, och aldrig göra ett besök om man har luftvägssymtom.
  • På akutmottagningen ställs frågor om luftvägssymtom och antal medföljande till akutmottagningen begränsas.

Känner du dig orolig, ta del av informationen på Folkhälsomyndigheten.se och måste du prata med någon om covid-19, ring nationella informationsnumret 11313. Misstänker du att du är drabbad av coronaviruset, läs på 1177.se om hur du kontaktar vården.

E-tjänster

Med 1177 Vårdguidens e-tjänster kan du göra dina vårdärenden via webben - dygnet runt. Enkelt, smidigt och säkert.

Genom att logga in på 1177.se kan du som patient på Skaraborgs Sjukhus ha kontakt med våra mottagningar och utföra dina vårdärenden när det passar dig. Du loggar in med din e-legitimation eller med engångskoder via sms.

Exempel på e-tjänster:

  • Av- eller omboka tid
  • Begära intyg
  • Förnya recept
  • Få rådgivning
  • Begära att bli kontaktad av vårdgivare

Vilka e-tjänster som finns tillgängliga varierar mellan våra olika mottagningar. Under Avdelningar och mottagningar hittar du vilka e-tjänster som är tillgängliga för respektive mottagning.

1177 Vårdguidens e-tjänster

Support

Om du har frågor kring e-tjänsterna eller har problem med att använda någon av tjänsterna, kan du ringa supporten på telefonnummer 08-123 135 00, alla dagar klockan 06.00 - 22.00.

Frågor om 1177 Vårdguidens e-tjänster


Senast uppdaterad: 2019-04-15 14:27