Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Medarbetare, student eller forskare

För dig som är medarbetare, student eller forskare på sjukhusets finns sjukhusbiblioteket som ett kunskapsstöd i din kliniska vardag. Hos oss kan du få hjälp med t ex kurslitteratur, referenshantering och litteratursökning.

E-biblioteket

I E-biblioteket VGR hittar du regionens gemensamma e-resurser. Databaser, kliniska beslutsstöd, tidskrifter med mera  inom medicin och vård.

Hitta böcker

Vi har ett utbud av litteratur inom medicin och vård. Böckerna är sökbara i bibliotekskatalogen där du även kan beställa själv. Om du behöver böcker som vi inte har, kan vi låna in från andra bibliotek. 
Sök i bibliotekskatalogen

Vi söker - du läser

Beställ en litteratursökning när du behöver hjälp med att söka aktuell kunskap inom ditt yrkesområde, uppdatera rutiner eller riktlinjer, få tag på bakgrundsmaterial till ditt projekt eller hitta information till dina patienter. Vi gör en litteratursökning åt dig.

Du kan göra din beställning via länken nedan eller kontakta oss. 
Välkommen med din förfrågan.

Beställ en sökning med hjälp av PICO

Bokinköp

Här kan du beställa böcker till din klinik eller enhet vid Skaraborgs Sjukhus. För närvarande har regionen avtal med Adlibris.
Formulär för inköp av böcker

Senast uppdaterad: 2019-06-20 12:49