Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Information om coronavirusinfektion covid-19: Har du symtom som hosta, andningsbesvär eller feber. Håll dig undan sociala kontakter där du riskerar att sprida smitta, i såväl arbetsliv som privatliv. Tänk särskilt på sköra äldre och personer med allvarliga sjukdomar.

  • Närstående bör undvika onödiga besök på sjukhus och äldreboenden, och aldrig göra ett besök om man har luftvägssymtom.
  • På akutmottagningen ställs frågor om luftvägssymtom och antal medföljande till akutmottagningen begränsas.

Känner du dig orolig, ta del av informationen på Folkhälsomyndigheten.se och måste du prata med någon om covid-19, ring nationella informationsnumret 11313. Misstänker du att du är drabbad av coronaviruset, läs på 1177.se om hur du kontaktar vården.

Grundutbildning för hygienombud

Grundutbildning för hygienombud inom sjukhusen och primärvården, Skaraborg.

Utbildningen riktar sig till personal som är utsedda att vara hygienombud.

Syfte: Ge fördjupade kunskaper i vårdhygieniska frågor. Kunna överföra teoretiska kunskaper till praktiskt omvårdnadsarbete. Höja vårdpersonalens motivation för kvalitetssäkring och förändringsarbete inom det vårdhygieniska arbetet.

OBS! Obligatorisk närvaro krävs båda dagarna för att få kursintyg. Kursen är viktig att gå för att kunna vara hygienombud.

Utbildningen hålls torsdagen den 12 mars och torsdagen den 19 mars 2020.
Plats: Insikten 1, Skaraborgs sjukhus.
Tid: Klockan 08:30-16:00.
Anmälan görs via regionkalendern, det går redan nu att anmäla sig i regionkalendern.


Senast uppdaterad: 2019-12-12 11:15