Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Lika-höjdblock

Lika-höjdblocket användes tidigare för att få block att bli lika höga. Numera är detta en egenskap som ligger inlagda i blocken.

Lika-höjdblocket används för att block som placerats bredvid varandra på en webbsida ska vara lika höga. Nu finns denna egenskap inbyggd i blocken men fortfarande finns det många lika-höjdblock på våra webbplatser. Lika-höjdblocken har varit ett av de block som varit svårast för de flesta att arbeta med. Vi rekommenderar att ni tar bort befintliga lika-höjdblock efterhand. 

OBS! När du skapat ett lika-höjdblock syns inte detta innan du pekar på det med muspekaren. I blockfältet här nedanför ligger ett lika-höjdblock som endast syns i redigeraläge när du pekar på det.

Gör så här

Skapa lika-höjdblock

  1. Tryck på skapa ett nytt block, namnge och välj Lika-höjdblock. Publicera
  2. Skapa de block ni vill ha i lika-höjdblocket 
  3. Publicera

Redigera i lika-höjdblock 

  1. För att redigera block som ligger inom ett lika höjd block krävs att du först väljer redigera så att du hamnar i lika-höjdblocket, därefter markerar du redigera på det block du vill redigera. 
  2. Spara ändringarna och publicera blocket
  3. Spara ändringarna och publicera lika-höjdblocket

Ta bort lika-höjdblock 

  1. För att ta bort ett lika höjd block krävs att du först kontrollerar var de block som ligger inom lika-höjdblocket har sparats. Det är viktigt att dessa inte ligger sparade i lika-höjdblocket så att de försvinner när lika-höjdblocket slängs. 
  2. Se till att blocken ligger på den webbsida där de ska publiceras (eller i mappstrukturen om de ska användas på flera sidor).
  3. Flytta lika-höjdblocket till papperskorgen
  4. Dra in blocken som tidigare låg i lika-höjdblocket direkt i det blockfält där de ska ligga.

Louise Svensson

Dietist
Telefonnummer

Sidlistningsblock

Vid sitt sammanträde i dag beslutade regionstyrelsen bland annat att Västra Götalandsregionen drar ner på deltagandet under nästa års Almedalsvecka, om detaljbudget för regionstyrelsen och regionfullmäktige 2020, om en riktlinje för rum för andlig vård på sjukhusen samt att söka tillstånd att bedriva nationell högspecialiserad vård inom avancerad kirurgi vid endometrios.

Problem med kraschade datorer har eskalerat under senaste veckan i VGR:s verksamheter. Koncernkontoret har upprättat en särskild organisation som arbetar med att lösa detta under ledning av avdelningschef för ärendesamordning och kansli, Johan Flarup.

Regionfullmäktige beslutade vid sitt sammanträde i dag att godkänna VGR:s delårsrapport för augusti, delvis bifalla en motion om ett tydligare och utvecklat regionarbete för att motverka människohandel och att bifalla en motion om att utreda möjligheten att införa avgiftsfritt besök hos tandhygienist för alla över 65 år.

Den här veckan har jämställdhetsminister Åsa Lindhagen träffat fyra av Västra Götalandsregionens verksamheter för att bland annat prata om mänskliga rättigheter, jämlik vård och om våld i nära relationer. Vi är stolta över vårt arbete och glada över möjligheten att träffa jämställdhetsministern.

Senast uppdaterad: 2019-02-15 08:22