Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Vårdskiftet – för dig som vill följa utvecklingen av hälso- och sjukvården i Västra Götaland

Vinjettbild för Vårdpodden.

Vårdpodden

Lyssna på hur vården ska utvecklas de närmaste åren - och vad en gemensam vårdinformationsmiljö ska bidra till.

Forum FVM Millennium: psykiatri

Vårens sista avsnitt i webbinarieserien Forum FVM Millennium handlade om psykiatri och sändes 14 juni. Nu kan du ta del av inspelningen och se exempel på vad införandet av Millennium innebär för olika delar och olika professioner inom psykiatrin.

Ann-Sofi Lodin, regiondirektör.

Tre frågor om FVM: filminslag om den nya tidplanen

En stabil plan som många slitit hårt med att få fram – så beskriver regiondirektör Ann-Sofi Lodin den nya tidplanen för införandet av Millennium och andra delar av framtidens vårdinformationsmiljö, FVM. Med anledning av beslutet i regionstyrelsen den 17 maj svarar hon här på tre frågor om FVM.

Röster från designarbetet

Medarbetare från VGR, privata vårdgivare och kommunerna arbetar tillsammans med att anpassa Millennium till behoven i Västra Götaland. Så här ser några av dem på möjligheterna med en gemensam vårdinformationsmiljö.

 

Framtidens hälso- och sjukvård

Vård närmare invånarna, fler e-tjänster och koncentration av den högspecialiserade vården – det är grunden i omställningen av hälso- och sjukvården. Se filmen och få en inblick i hur hälso- och sjukvården kommer att se ut framöver.