Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Vårdskiftet – för dig som vill följa utvecklingen av hälso- och sjukvården i Västra Götaland

Vinjettbild för Vårdpodden.

Vårdpodden

Lyssna på hur vården ska utvecklas de närmaste åren - och vad en gemensam vårdinformationsmiljö ska bidra till.

Tre kvinnor står vid små runda ståbord i en föreläsningssal.

Forum Millennium: tillsammans med patienten

Större möjligheter till delaktighet och förbättrad information - det är något av vad som väntar för patienter och närstående med Millennium som vårdinformationssystem. Nu är inspelningen av webbinariet på temat "tillsammans med patienten" publicerad.

En kvinna och en man står i en studio vid ståbord med mikrofoner.

Sammanhållet och samverkan på Regionalt ledarforum FVM

Regionalt ledarforum FVM sändes 23 september och riktade sig i första hand till chefer och ledare som arbetar med införandet av den gemensamma vårdinformationsmiljön. Läs mer om mötet och ta del av inspelningen och den presentation som visades.

Röster från designarbetet

Medarbetare från VGR, privata vårdgivare och kommunerna arbetar tillsammans med att anpassa Millennium till behoven i Västra Götaland. Så här ser några av dem på möjligheterna med en gemensam vårdinformationsmiljö.

Framtidens hälso- och sjukvård

Vård närmare invånarna, fler e-tjänster och koncentration av den högspecialiserade vården – det är grunden i omställningen av hälso- och sjukvården. Se filmen och få en inblick i hur hälso- och sjukvården kommer att se ut framöver.