Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Regionhälsan

Man med barn

Våra verksamheter

Regionhälsan arbetar med regiongemensamma vårdverksamheter, hälsofrämjande nära vård och vårdgivarstöd samt med forskning, utbildning och kunskapsstöd. Se våra verksamheter här.

Jobba hos oss

Välkommen att bli en av oss! I Regionhälsan arbetar många olika professioner inom en rad olika vård- och kunskapsverksamheter. Se våra lediga tjänster som finns ute nu.

Aktuellt från Regionhälsan

  • Porträttfoto Linnea Aiff utomhus vid grönska framför Regionens hus i Göteborg

    Att hela Västra Götalandsregionen ska arbeta på samma sätt kring läkemedelshantering – och att göra det så enkelt som möjligt för vårdpersonal att ge rätt läkemedel – det är det stora målet för Sjukvårdsapotek VGR.

  • Veronika ger röst åt det lilla barnet. Hennes drömyrke – när hon fick heta psykologen i gänget – blev just det.

  • Karin Kärrby

    Med lång erfarenhet av kommunikation i offentlig sektor i bagaget tar Karin Kärrby i höst lokaltåget från Lerum in till Regionens hus.

  • Sofia Wickstrand Linhem framför SRHR-bussen, foto

    Idag intervjuas SRHR-bussens barnmorska Sofia Wickstrand Linhem av Sveriges radio om bussens verksamhet, som Hälso- och sjukvårdsstyrelsen i juni beslutade att finansiera även under 2022.