Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Regionhälsan

Man med barn

Våra verksamheter

Regionhälsan arbetar med regiongemensamma vårdverksamheter, hälsofrämjande nära vård och vårdgivarstöd samt med forskning, utbildning och kunskapsstöd. Se våra verksamheter här.

Jobba hos oss

Välkommen att bli en av oss! I Regionhälsan arbetar många olika professioner inom en rad olika vård- och kunskapsverksamheter. Se våra lediga tjänster som finns ute nu.

Aktuellt från Regionhälsan

 • Barnmorskan Tanja Rolfson pratar med en gravid kvinna.

  För gravida som får Covid-19 ökar risken för svår sjukdom. Komplikationsrisken vid förlossningen ökar för kvinnan. Folkhälsomyndigheten rekommenderar vaccination men vaccinationsgraden är lägre än i jämförbar åldersgrupp. Chefläkare Per Gyllén: "Vi ser ständigt över rutinerna för att göra informationen bättre och mer tillgänglig."

 • Goran Mijaljica, porträttfoto

  Att uppleva ett krig innebär att utsättas inte bara för en traumatisk upplevelse, utan en rad olika. För att kunna hjälpa patienter med sådana händelser i bagaget finns Kris- och traumamottagningen.

 • Page list icon

  Barnmorskor, motsvarande tio heltidstjänster, inom Regionhälsan ska täcka upp inom förlossningsvården. Det är SU som begärt stöd i den ansträngda situation som uppstått i pandemins spår.

 • Personal på Sjukvårdens larmcentral tar emot samtal vid sina skrivbord

  Aldrig har så många ringt till Sjukvårdens Larmcentral via 112 under ett dygn som på nyårsnatten, vilken även utan pandemi brukar vara tuff. "Den stora belastningen till trots fungerade verksamheten väldigt bra", säger regionområdeschef Ola Palmquist.