Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Regionhälsan

Man med barn

Våra verksamheter

Regionhälsan arbetar med regiongemensamma vårdverksamheter, hälsofrämjande nära vård och vårdgivarstöd samt med forskning, utbildning och kunskapsstöd. Se våra verksamheter här.

Jobba hos oss

Välkommen att bli en av oss! I Regionhälsan arbetar många olika professioner inom en rad olika vård- och kunskapsverksamheter. Se våra lediga tjänster som finns ute nu.

Aktuellt från Regionhälsan

  • illustration av virus

    Influensasäsongen närmar sig och från den 8 november kan du vaccinera dig. De första veckorna prioriteras personer som är 65 år och äldre, gravida och personer som har en sjukdom som innebär ökad risk att bli allvarligt sjuk i influensa. Vaccinationen är gratis för dessa grupper.

  • Det mobila akutläkarteamets bil.

    Genom att mobila akutläkarteam följer med ambulansen kan onödiga akutbesök och sjukhusinläggningar undvikas. – Vården påbörjas i hemmet och om patienten ändå läggs in kan mycket förberedas, säger Per Örninge, medicinskt ledningsansvarig överläkare vid SvLc.

  • Porträttfoto Linnea Aiff utomhus vid grönska framför Regionens hus i Göteborg

    Att hela Västra Götalandsregionen ska arbeta på samma sätt kring läkemedelshantering – och att göra det så enkelt som möjligt för vårdpersonal att ge rätt läkemedel – det är det stora målet för Sjukvårdsapotek VGR.

  • Veronika ger röst åt det lilla barnet. Hennes drömyrke – när hon fick heta psykologen i gänget – blev just det.