Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Allvarlig coronavirus-smitta i samhället

Minska smittspridningen genom att hålla avstånd till andra och stanna hemma vid minsta förkylningssymptom.
Kontakta vården om du känner dig mycket sjuk. Aktuell information om covid-19 (VGR) 

1177 Vårdguiden på telefon bokar inga tider till provtagning för pågående covid-19 infektion. Kontakta din vårdcentral för tidbokning.

Information about covid-19 in other languages (Folkhälsomyndigheten) Multi-language phone line about the coronavirus

Regionhälsan

Man med barn

Våra verksamheter

Regionhälsan arbetar med regiongemensamma vårdverksamheter, hälsofrämjande nära vård och vårdgivarstöd samt med forskning, utbildning och kunskapsstöd. Se våra verksamheter här.
Två kvinnor som tittar in i kameran

Jobba hos oss

Välkommen att bli en av oss! I Regionhälsan arbetar många olika professioner inom en rad olika vård- och kunskapsverksamheter. Se våra lediga tjänster som finns ute nu.

Sök praktik och examensarbete

Klart att du ska praktisera hos oss! I Västra Götalandsregionen kan du jobba med allt från miljö, utbildning och hälso- och sjukvård till kultur och kommunikationer.

Sök praktik

gymnasieungdomar utanför skola

Aktuellt från Regionhälsan

  • Tillsammans med andra samhällsaktörer, arbetar VKV - Västra Götalandsregionens kompetenscentrum om våld i nära relationer, för att förhindra att barn och unga utsätts för hedersrelaterat våld och förtryck.

  • Transpersoner upplever primärvården i Västra Götaland som präglad av normer kring kön. Det visar den rapport som Kunskapscentrum för sexuell hälsa nu släpper.

  • Barnmorska framför SRHR-bussen

    Nu erbjuder Västra Götalandsregionen digital testning, smittspårning och behandling av klamydia till alla. Tidigare var det bara besökarna på Ungdomsmottagningen online som hade den möjligheten.

  • Gravid kvinna tittar i sin telefon

    Måndagen den 9 november 2020 öppnar Torslanda barnmorskemottagning igen efter några månaders tillfällig stängning.