Hjälp hos andra

Här hittar du andra verksamheter du kan höra av dig till om du har frågor eller behöver hjälp. Om du är osäker på vart du ska vända dig kan du alltid kontakta Mottagning för unga män och fråga.

Ungdomsmottagning online

Du som är under 25 år kan besöka ungdomsmottagningen online. Där kan du träffa barnmorskor och kuratorer/psykologer enkelt och säkert i videobesök.

Flera ritade symboler; ett öga, jordgubbe, regnbåge, öppen mun med röda läppar , hand, hörlurar, bok med hjärta, kondom, skateboard, hashtag, sko, mon med regndroppar, aubergine tå ljustblå botten

Hjälp på Ungdomsmottagningen

Ungdomsmottagningen finns för dig som är 13-24 år. Det finns 54 fysiska mottagningar i Västra Götaland och en mottagning online. Välkommen till vilken mottagning du vill.

Tecknad kille sedd snett bakifrån

Killar.se

Stödsida med chatt och samtalsmottagning Online - en trygg plats för dig som definierar dig som kille, 10-20 år.

Mind självmordslinje

Mind är en sajt om psykisk hälsa och självmord. För dig som mår dåligt eller dig som har någon närstående som gör det. Du når Mind via chatt, mejl eller telefon. De har öppet kl 06-24 varje dag.

Man sitter lutad mot en vägg och håller händerna för ansiktet.

Stödcentrum för brottsutsatta

Stödcentrum för brottsutsatta finns på flera orter i Västra Götaland. De finns för dig som har blivit utsatt för brott, till exempel rån, misshandel, våldtäkt, stöld eller hot. Även du som är närstående till en brottsutsatt eller du som är vittne till ett brott är välkommen.

Välj att sluta

Manscentrums telefonlinje för dig som riskerar att skada den du tycker om.

Spelberoende och skärmhälsa

Här kan du som upplever spelande som ett problem söka hjälp. Kanske har du ett beroende till att spela om pengar, eller om ditt dataspelande fått negativa konsekvenser.

PrevenTell

Nationell hjälplinje för dig som upplever att du tappat kontrollen över din sexualitet, som kanske känner oro för tankar och handlingar, eller är rädd att göra dig själv eller andra illa.