Ungdomsmottagning Västra Götaland

Hitta mottagning

Hitta din ungdomsmottagning via lista i bokstavsordning eller klicka på Sök för att se alla ungdomsmottagningar på en karta. 

Alla UM (lista A-Ö)


 

Allt mellan lust och ångest. Prata med oss.

Välkommen till ungdomsmottagningarna i Västra Götaland! Vi finns till för dig; kille, tjej och icke-binär, till och med 24 år. Kom till oss och få hjälp med dina frågor om kroppen, sex, relationer och hur du mår. Du kan besöka vilken mottagning du vill. Tryck här och läs mer.

Snabba tider på UM Online

Behöver du prata om hur du mår, skaffa preventivmedel eller ställa frågor om kropp, sex och relationer? Du kan träffa ungdomsmottagningen enkelt och tryggt online, via videobesök. Vi hjälper dig med samma frågor online som på fysiska besök. Du kan ofta hitta en snabb tid!

Hjälp hos andra

Här hittar du andra verksamheter som du som ung kan höra av dig till om du har frågor eller behöver hjälp.

Trygg hos oss

Det är viktigt att du som ung känner dig trygg i kontakten med oss på ungdomsmottagningen. Klicka här för att läsa om tystnadsplikt, journal med mera.

Om du inte är nöjd med vården

Alla ska få vård av god kvalitet och ett gott bemötande. Om du inte är nöjd kan du lämna synpunkter eller klaga. Dina synpunkter kan till exempel gälla behandling, bemötande, tillgänglighet eller kommunikationen med ungdomsmottagningen. Klicka här för att läsa mer.

UMO i röd text

www.UMO.se

Läs på umo.se om kroppen, sex, relationer och psykisk hälsa.