Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Just nu är det speciella tider på grund av covid-19. Tänk på:

·       Besök inte mottagningen om du har symtom. 

·       Du som har bokad tid, vill hämta kondomer eller akut-p-piller, är välkommen in på mottagningen. Medföljande får vänta utanför.

·       Drop-in är stängt tills vidare. 

New multi-language phone line about the coronavirus

Ungdoms­mottagning Västra Götaland

Animation. Många små symboler mot svart bakgrund.
Väkommen till ungdomsmottagningarna i Västra Götaland! Vi finns till för dig; kille, tjej och icke-binär, till och med 24 år. Kom till oss och få hjälp med dina frågor om kroppen, sex, relationer och hur du mår. Du kan besöka vilken mottagning du vill. Tryck här och läs mer.

Hitta mottagning

Här kan du hitta alla ungdomsmottagningar i Västra Götaland. Sök i listan A-Ö eller använd fritextrutan. Välj mottagning och få information om e-tjänster, kontaktuppgifter och öppettider.

 

Foto på kille som tittar in i kameran och ler. Han har kort svart hår, rosa t-shirt och en mobil i händerna.
Träffa barnmorskor och kuratorer/psykologer säkert och enkelt online. Ladda ner appen Ungdomsmottagning Online VGR och genomför ett videobesök. Besöket är som vanligt gratis för alla under 25 år.
Du kan träffa oss online, ringa, skicka meddelande, komma på drop-in eller bara titta förbi. Läs om alla kontaktsätt här. Välj det som passar dig!
Animation. Svart hänglås mot vit bakgrund.
Alla som arbetar på ungdomsmottagningen har tystnadsplikt. Tystnadsplikten finns för att du ska känna dig trygg och känna tillit till personalen.
Animation. Fyra figurer i ring. Tecknade i svart, mot gul bakgrund.
Här hittar du information om andra verksamheter som också ger hjälp och stöd till unga.
Foto på ung tjej. Hon håller mobil i händerna och har hörlurar i öronen. Hon har halsduk, jacka och långt brunt hår.
Det finns många sätt att börja må bättre när vi mår dåligt. Ett sätt kan vara att jobba på egen hand med hjälp av böcker, appar eller program online.