Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Mottagning för unga män

Mottagningen för unga män (MUM) är en sex- och relationsmottagning som finns till för dig som identifierar dig som man, mellan 18 och 30 år gammal. MUM möter dig som är orolig, eller som har frågor om ditt kön, om din sexualitet eller som behöver stöd och råd i dina nära relationer. På MUM kan du även testa dig för könssjukdomar.

Symbolisk bild med rött hjärta och texten MUM, since 1999

Om MUM

Här hittar du mer information om MUM och vad du kan få hjälp med på våra mottagningar.

Logotype för 1177 VÅRDGUIDEN.

Sexuell hälsa

På 1177.se hittar du information om Sexuell hälsa - till exempel om orgasm, sexlust, skydd mot graviditet och om könssjukdomar

Hjärta i regnbågsfärger, med vingar, mot svart bakgrund.

Hjälp på UM

Ungdomsmottagningen finns för dig, 13-24 år. Det finns 54 fysiska mottagningar i Västra Götaland och en mottagning online. Välkommen till vilken mottagning du vill!

Information om Apkoppor

Välj att sluta

Manscentrums telefonlinje för dig som riskerar att skada den du tycker om.

Killar.se

Stödsida med chatt och samtalsmottagning Online - en trygg plats för dig som definierar dig som kille, 10-20 år.

Spelberoende och skärmhälsa

Här kan du som upplever spelande som ett problem söka hjälp. Kanske har du ett beroende till att spela om pengar, eller om ditt dataspelande fått negativa konsekvenser.

Röster om manlighet

 
"Det kändes som att jag inte hade rätt till mina egna känslor", säger en av killarna på Mottagningen för unga män (MUM) i Göteborg. En film om att utmana normer som säger att män ska vara starka och osårbara.

Röster om manlighet är en serie filmer från Sveriges Kommuner och Landsting om att utmana destruktiva normer för maskulinitet och att öka pojkars och mäns delaktighet i jämställdhetsarbetet.

Senast uppdaterad: 2022-07-06 16:47